Vacature onder de maximale aandacht brengen?

Uw vacature op vacaturebanken, social-media, drukwerk


Wadden uitzendbureau zet haar netwerk en kennis in om uw vacature op een correcte wijze en op de juiste plekken te plaatsen. Hierbij vermelden wij wanneer gewenst uw bedrijfsinformatie, website links en logo.
Wadden uitzendbureau heeft een netwerk onder schoolgemeenschappen en is goed op de hoogte van de inzet van drukwerk & social-media.


Verzorgen van maatwerk

Geen vacature is het zelfde. Wadden uitzendbureau komt graag bij u langs om de vacature met u door te spreken. Wij adviseren u graag vrijblijvend in de aanpak en bieden meerdere mogelijkheden uw vacature onder de aandacht te brengen.

Verzorgen van vacaturetekst en layout

Wij verzorgen eventueel de vacaturetekst en layout voor uw vacature.
De bedrijfsinformatie die wij van uw hebben ontvangen wordt hierin verwerkt, dit wordt bij iedere plaatsing gebruikt.

Vacature plaatsing op de bekendste vacaturebanken

indeed.nl, jobbird.nl, vacatures.nl, jobdelta.com, atmonday.nl
Sollicitaties via vacaturebanken worden direct doorgestuurd naar het door u opgegeven emailadres.

Vacature plaatsing op social-media

Uw vacature wordt geplaatst op verschillende kanalen op facebook & instagram. Daarnaast krijgt u een lidmaatschap voor Vacatures Terschelling op facebook.
Meer lezen over de Facebook groep Vacatures Terschelling

Vacature plaatsing op Fodzoeker.nl

Uw vacature word twee maal per week geplaatst op fodzoeker
Iedere maandag & vrijdag van de week, wordt geplaatst samen met andere vacatures in één bericht.

Plaatsing voor 6 weken en per week te verlengen

Wadden uitzendbureau deelt uw vacature voor een minimale periode van 6 weken. Is er in deze periode geen passende kandidaat gevonden dan kunt u een vacature per week verlengen.

Sponsoring op vacaturebanken en social media

Wadden uitzendbureau biedt verschillende uitbreidingen om uw vacature onder de aandacht te brengen. Denk hierbij aan gesponsorde berichten op social media, waddenuitzendbureau.nl, vacaturebanken en plaatselijke kranten. Wilt u meer weten over deze tarieven, vraag vrijblijvend een vacaturevoorstel aan.


Meld uw vacature voor 15 februari 2019 aan en maak gebruik van de vroegboekkorting! Nu vanaf €179,-


Bent u opzoek naar een oplossing voor uw vacature of wilt u meer informatie? Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op via 0562 820 220.
Bij het verzenden van het formulier nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Hierbij bespreken wij de vacature en sturen wij u vrijblijvend een vacaturevoorstel toe.


Wilt u snel schakelen en alle informatie via de website versturen? Gebruik hiervoor het formulier voor de volledige vacature aanvraag.