Plaats uw vacature(s) op vacaturejutter.nl

vacaturejutter.nl de vacaturebank van en voor Terschelling


Vacaturejutter.nl is er om u te helpen bij het vinden van personeel. Vacaturejutter.nl streeft er naar om uit te groeien tot de vacaturebank van Terschelling. Een online platform voor alle vacatures afkomstig van het eiland. U plaatst vacatures en vacaturejutter.nl verzorgt de marketing naar uw vacature(s)!


Nu twee weken kosteloos een vacature plaatsen op vacaturejutter.nl
Verzend bovenstaand formulier naar vacaturejutter.nl. Voor het einde van deze periode nemen wij contact met u op of u de vacature wilt verlengen.

Wij bieden voordelige vacatureplaatsen aan op vacaturejutter.nl
U kunt nu 5 vacatureplaatsen van 6 weken op vacaturejutter.nl reserveren voor € 99,-  excl. btw.

Wilt u eenmalig een vacature delen?
Wij plaatsen uw vacature nu voor 6 weken op vacaturejutter.nl voor € 39,- excl. btw.

Wilt u meer vacatureplaatsen en meerdere weken uw vacatures op vacaturejutter.nl adverteren? Neem contact met ons op voor maatwerk.

Heeft u vragen? Kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

0562 820 220info@vacaturejutter.nl 

Bekijk ook onze vacature marketing campagnes voor maximaal bereik van uw vacature(s)!


Waarom wij het doen en vinden dat Terschelling het nodig heeft.
Recruitment en marketing raken steeds meer in elkaar verweven. Vacature(s) alleen maar plaatsen op een carrièresite volstaat tegenwoordig niet meer. Om de economie van Terschelling gezond te houden is er een antwoord nodig op het personeelstekort. Vacaturejutter.nl wil hier aan bijdragen.

Met Vacaturejutter.nl maakt u gebruik van de juiste tools, zoals social advertising, Google recruitment, mobile recruitment en mogelijkheden specifiek gericht op de doelgroep, dit optimaliseert de vindbaarheid van uw vacature(s) op vacaturejutter.nl en daar buiten.