Vacature onder de maximale aandacht brengen?

Vacature Marketing Campagnes voor uw vacature(s)


Vacaturejutter.nl zet haar platform en kennis in om uw vacature op een correcte wijze en op de juiste plekken te plaatsen. Wij voeren marketing campagnes voor uw vacature(s).

Recruitment en marketing raken steeds meer in elkaar verweven. De vacature(s) alleen maar plaatsen op een carrièresite volstaat tegenwoordig niet meer. Door slimme inzet van de juiste tools, zoals social advertising, Google recruitment, een landingspagina, mobile recruitment en sites specifiek gericht op de doelgroep, optimaliseren wij de vindbaarheid van uw vacature(s).
Met een vacature marketing campagne van vacaturejutter.nl bereikt u gegarandeerd zowel de actieve als de latente doelgroep. En bouw je tegelijkertijd aan een sterk werkgeversmerk.

Met vacaturejutter.nl bent u er zeker van dat uw vacature(s) gezien worden. Buiten onze eigen website voeren wij doeltreffende online campagnes uit.

Uw vacature(s) op vacaturebanken

Uw vacature(s) op social media platformen

Via vacaturebanken en social media starten wij doeltreffende marketing campagnes. Benieuwd hoe wij deze campagnes uitvoeren voor uw vacature(s)? Wij leggen het u graag uit!


0562 820 220 – info@vacaturejutter.nl


 
Bij het verzenden van het formulier nemen wij binnen één werkdag contact met u op.